top of page
IMG_1041-1024x768_edited.jpg

TRITON POOLTAK

Förläng badsäsongen, förenkla skötseln
och spara energi

Våra pooltak finns i 3 populära modeller - av högsta kvalité. Noga utvalda ut för att möta kunds krav på kvalitet och design. 

Pooltaken är tillverkade för tufft klimat och alla 3 modeller tål ett vind/snötryck på 120 kg/m2  vilket också betyder att pooltaken klarar av rejält busväder och vårt nordiska klimat. Pooltaken är väldigt enkla och lätta att hantera. TRITON pooltak levereras färdigmonterad, ej BOX tak.

En investering i pooltak, skall ge dig säkerhet och funktionalitet. Ert pooltak skall ge dig och familjen bekvämlighet och vara en åretruntlösning som täcker alla behov av barnsäkerhet, värmeekonomi, minskad poolrengöring och även perfekt för vintertäckning.

Skärmavbild 2022-03-01 kl. 15.06.31.png
Skärmavbild 2022-03-01 kl. 15.11.07.png
Skärmavbild 2022-03-01 kl. 15.11.17.png

Våra pooltak är pricken över i:et i din poolmiljö

MÄLAREN, ett vacker bågformat pooltak och något högre, är alltid 90 cm. VÄTTERN med raka kanter och bågformad som går att få från 64 cm högt. För den som gillar lågt och exklusivt så har vi VÄNERN som med sin snygga raka design kan få så lågt som 48 cm. TRITON pooltak har lång livslängd, kraftiga aluminiumprofiler och paneler med UV-skydd.

MÄLAREN.jpeg

MÄLAREN

Höjd: 90 cm

 

MÄLAREN levereras monterat och klart i sektioner. Monteras på 2 st skenor.

VÄTTERN.jpeg

VETTERN

Höjd: Från 64 cm

VÄTTERN levereras monterat och klart i sektioner. Monteras på 1 eller 2 st skenor. 1 skena tilkommer

extra kostnad.

VÄNERN.png

VÄNERN

Höjd: Från 48 cm

 

VÄNERN levereras monterat och klart i sektioner. Monteras på 1 eller 2 st skenor.

VATTERN3-2.jpeg

Skjutbar dörr  (valfri sida)

MALAREN-Gavel-2-2022.jpeg

Gaveldörr

VATTERN6-2.jpeg

Vikbar dörr

VAL AV DÖRR

Det finns alltid situationer då man behöver ta beslut på vilken dörr man behöver. Har du en liten parkering och pooltaket behöver sticka ut i poolen, då är en vikbar dörr ett alternativ. Du kan vika upp gaveln så är den inte i vägen för bad. Har du en stege behöver man se till att pooltaket kan passera stegen. Alternativt tar man bort stegen vid användande av pooltaket. Val av skjutdörr görs genom att stå framför din pool och titta ut mot poolen. Ditt val kan bero på var du har ditt hus eller ev. poolhus. 

Skena

Höjden på skenan är 16 mm. Bredd på skena beror på storlek på pooltak och antal sektioner. Kontakta oss så hjälper vi dig med alla detaljer.

RAL färger standard

Som standard kan du beställa pooltak i fyra färger. Önskas RAL färger utöver standard kontakta oss för prisuppgift.

Kanalplast eller klarglas

Pooltaken är tillverkade i standard i 10 mm kanalplast och sidor & gavlar i 3 mm klarglas (polykarbonat). Går att välja 4 mm i hela taket eller i gavlar & sidor.

Standardfärger:

Skärmavbild 2022-03-02 kl. 12.20.34.png

FÄRGER STANDARD & UTÖVER STANDARD

Svarta & Vita nyanser

RAL-BoW.jpeg

ÖVRIG INFORMATION

Vid leverans

Pooltaken väger en hel del och vi rekommenderar att lossning sker med kranbil eller truck med extra långa gafflar. Detta för att undvika att människor skadas eller produkten skadas. Vi planerar leveransen tillsammans.

Frakt

Pootaken levereras olossat till tomtgräns. Frakttillägg norr om geografisk gräns, Stockholm. Därefter tar vi ut en fraktkostnad. Leverans till Gotland tillkommer kostnader.

Garanti

Fabriken lämnar 3 års garanti på produkt och 10 år på polykarbonat.

Kontakta oss så hjälper vi gärna till med en offert
och val av modell.

bottom of page